-
Diğer Haberler
Mersin Cimnastik sporcuları, İzmir’de yapılan ’Küçük Kızlar Analig Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.
Mersin TÜFAD Şubesi tarafından organize edilen Mehmet Sor Olgunlar Futbol Turnuvası’nın final maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan BESYO’lu futbolcu Rasim Narin’in aşil tendonunun koptuğu ve ameliyat edildiği öğrenildi.
Mersin’de düzenlenen Liseler Arası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde Türkiye şampiyonu olan Mersin Spor Lisesi sporcuları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’i ziyaret etti.
Beşiktaş’ın, ligin bitmesine bir hafta kala Spor-Toto Süper Lig şampiyonluğunu ilan etmesinin yankıları devam ederken, Mersinli Beşiktaşlılar da şampiyonluğu kutlamaya hazırlanıyor.
Antalya’da düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezleri Festivali’nde ’Bilrotek Sürpriz Görev’ dalında Türkiye Şampiyonu olan Mersin’in Tarsus Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerine ödülleri verildi.
Tarsus İdman Yurdu'nda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Daha önce prensipte anlaşma sağlanan 3 futbolcu ile sözleşme yenilendi.
Tarsus İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları için start verildi.
Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Mersin’de düzenlenen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nda bir Türkiye şampiyonluğu elde ederken, 3 sporcu da Türkiye 3’üncüsü oldu.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 2.si düzenlenen Mehmet Sor Olgunlar Futbol Turnuvasında final maçları sonrası şampiyonluk kupası sahibini buldu. Final maçında BESYO Veteranları 5-0 mağlup eden Genç Mersin Veteranlar şampiyonluğa ulaşırken, Mersin Masterlar’ı 12-4 skorla geçen Basınspor turnuvayı 3. bitirdi.
Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen tenis turnuvası sona erdi. Turnuvada, 120 minik tenisçi mücadele ederken, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’yi sağlıklı bireylerin yaşadığı bir spor şehrine dönüştürdüklerini söyledi.
1925 yılında kurulan ve Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Mersin ekibi, 3 yıldır açılamayan transfer tahtası ve uzun süredir devam eden maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmaza girdi. Bu yıl 3 başkan, 4 teknik direktör değişikliğine rağmen 92 yıllık kulüp, 8 yıl aradan sonra tekrar 2. Lig’in yolunu tuttu.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 2.si düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvası’nda final heyecanı yaşanacak. Genç Mersin Veteranlar ile BESYO Veteranlar arasında oynanacak final maçı ile son bulacak olan turnuvada Basınspor ile Mersin Masterlar 3.’lük için sahaya çıkacak.
Mersin İdmanyurdu'nun, 28 yılın ardından 2010-2011'de şampiyon tamamlayarak yükseldiği Süper Lig'deki serüveni 2 sezon sürdü. Geçen sezon yaşadığı maddi imkansızlıkların da etkisiyle Süper Lig'e veda eden Mersin İdmanyurdu, bu sezon da 1. Lig'de tutunamayıp, sonuncu olarak 2. Lig'e düştü.
Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun 33. haftasında şampiyon ve küme düşen son takımın belli olma ihtimali bulunuyor.
Fenerbahçeli Ozan Tufan ile Beşiktaş'ın gurbetçi yıldızı Tolgay Arslan'ın takas edilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Projenin sahibi ise iki yıldızın da menajerliğini yapan Ahmet Bulut.
Cüneyt Çakır U20 Dünya Kupası'nda Güney Kore-Arjantin maçını yönetecek...
Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası, uluslararası sporcuları konuk etti.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün