-
Diğer Haberler
CAS kararı sonrası çabuk toparlanan Fenerbahçe, sağlam kararlar vermeye devam ediyor.
Trabzonspor, önümüzdeki iki ay içerisinde 40 milyon lira ödeme yapacak.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin İdman Yurdu'na destek vermeyen Mersinli İş adamları ve oda başkanlarına sert mesaj gönderdi. Çağlayan, "Kimse bir yere kaçmasın" dedi.
Başbakan tebrik için milli takımın soyunma odasını aradı ve Arda bombayı patlattı.
PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'da, teknik direktör İsmail Ertekin, Adana Demirspor maçına ilişkin, "Ligde iyi transferler yapan ama maçlarda umduğunu bulamayan bir takımla mücadele edeceğiz" dedi.
Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Türk futbolunun her şeyin günübirlik yaşadığını söyleyerek, "Belirleyici olan tek şey skor tabelası. O an galipsen sorun yok, ancak mağlupsan ne yaparsan yap başarısız sayılıyorsun" dedi.
Kahramanmaraşspor'la karşılaşacak olan Adanaspor'da teknik direktör Ercan Albay açıklamalarda bulundu.
Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Mersin İdman Yurdu maçı için "Bu maçı kazanarak camiamıza Manisa’daki ilk galibiyetimizi armağan etmek istiyoruz" dedi.
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Denizlispor maçını kazanarak kalitelerini ortaya koymak istediklerini söyledi. Soğuk, "Galip gelmek için sahadaki birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz gerekiyor" dedi.
Mersin İdmanyurdu, PTT 1.Lig'in 4. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak.Cumartesi akşamı saat 20:00'da başlayacak olan karşılaşmayı Abdullah Yılmaz yönetecek.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı Demirören ile görüşecek.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı canlı yayında ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yaptı.
Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi Lütfü Tomuş, açıklamalarda bulundu.
Balıkesirspor'un U19 Takımı'nda oynayan ve antrenman sırasında saha kenarındaki kale direğinin "barfiks" çekmek isterken üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanan Ali Gündoğan'ın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un teknik direktörü Ali Beykoz, hafta sonu yapacakları 1461 Trabzon maçında iç saha avantajını kullanmak istediklerini söyledi.
Sezona maddi sıkıntılarla başlayan Bucaspor'da yaşanan ekonomik kriz yönetimi kara kara düşündürüyor.
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, "Oyun disiplinini sahaya yansıtmayı istiyoruz, bu şekilde de Karşıyaka maçından iyi bir sonuç alarak döneceğimize inanıyorum" dedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Raşit Çetiner'in 58'inci doğum günü partisine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, teknik heyet, taraftarlar ve futbolcular katıldı.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün