-
Diğer Haberler
Bank Asya 1.Lig'de son 3 haftada 9 puan toplama başarısını gösteren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu'nda Giresunspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ali Kahramanlı daha önce kaybedilen puanları başarıyla telafi ettiklerini belirtti.
Gaziantepte iken önemli başarılara imza atan Teknik Direktör Nurullah Sağlam’ı takımın başına getiren Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ikinci bombayı da patlatmak üzere. Kahramanlı, kulübün sportif direktörlüğüne eski FİFA Kokartlı Hakem Selçuk Dereli’yi getirmeye hazırlanıyor.
Mersin İdman Yurdu Yönetimi, geride kalan 2 maçın alınması dahilinde futbolculara kişi başına 18 Bin TL prim ödeyecek.
Kırmızı Lacivertli taraftarlar Giresunspor maçında da takımına tam destek verdi. Taraftarlar maç öncesi yaptığı show'la tribünleri coşturdu.
Giresunspor galibiyetinin ardından basına açıklamalarda bulunan Nurullah Sağlam, "Sıkıntı yaşamadan izlediğim bir maç oldu" dedi.
Bank Asya 1. Lig'de oynanan Mersin İdman Yurdu-Giresunspor maçının 46. dakikasında aniden yere yığılan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Giresunspor yöneticisi Şerif Ayvalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.
Bank Asya 1.Lig temsilcimiz Mersin İdman Yurdu bu haftayı da boş geçmedi. Kırmızı Lacivertlilerin bu haftaki kurbanı Giresunspor oldu.
Cumartesi günü Tevfik Sırrı Gür Stadında Giresunspor'la karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu bu karşılaşmadan da üç puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.
Bank Asya 1. Lig'de ilk yarıda son 3 haftanın maç programı açıklandı..
Atletizmde 100 Metre Engellide Avrupa Şampiyonu Olan Mersinli Atlet Nevin Yanıt, Türkiye'de Çok Yüksek Potansiyele Karşın, Spor Anlayışının Futboldan İbaret olduğunu söyledi.
Tarsus İdmanyurdu'nun kulüp başkanı İsmail Akdağcık, hafta sonu yapacakları Konya Torku Şekerspor maçını kazanarak moral bulmak istediklerini söyledi..
14. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre haftanın maçlarında görev yapacak hakemler belirlendi.
Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ın spora desteği sürüyor. Önceki haftalarda Mezitli'deki spor kulüplerine malzeme yardımında bulunan Yıldırım, Tesis konusunda da destek sözü verdi.
Süper Amatör Küme Futbol Ligi'nde Lider Meskispor'un, Bozyazı Belediyespor'a yenilmesiyle ligde nağmalup takım kalmadı. Tüm maçlarını kaybeden sonuncu sıradaki Galataspor kümede kalma şansını mucizelere bırakırken, Telekomspor son haftaların güçlü ekibi Yeni Mezitlispor'u yenerek ikinci sıradaki yerini korudu.
Mersin İdmanyurdu bu hafta oynacağı Giresunspor karşılaşması ilk yarıda sahasında oynadığı son maç olacak. Giresunspor maçı ardından Kartal ve Bolu deplasmanlarına çıkacak olan kırmızı lacivertliler, Ankaraspor'un ligden ihraç edilmesi nedeniyle ilk yarı erken kapatacak.
Şeytanlar Grubu Dernek Başkanı Aydın Demirci'nin annesi Aysel Demirci dün gece yayınlanan Bank Asya Günlüğü programına konuk oldu. İşte o programdan görüntüler:
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, alınan galibiyetin takımları için büyük bir moral olduğunu belirterek bu hafta Cumartesi günü oynanacak olan Giresunspor maçına Mersinlileri davet etti.
Sezon başında Azerbaycan?dan transfer edilen ve Yüksel Yeşilova döneminde kadroda yer bulamayan Ernani gösterdiği performansla yeni Teknik Direktör Nurullah Sağlam?ın banko isimlerinden biri olmaya başardı
Şeytanlar Grubu Dernek Başkanı Aydın Demirci ve annesi Aysel Demirci gece saat 00:30 yayınlanacak Bank Asya 1. Lig Günlüğü programına konuk olacak.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün