-
Diğer Haberler
İçel İdman Yurdu'nda geçtiğimiz aylarda istifa eden Vedat Çoban, Sportif Direktörlük görevine geri döndü
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Huzurkent'e Güreş Salonu yapılacağının müjdesini verdi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni bir ismi daha kadrosuna kattı.
Yenişehir Belediyesi bu yıl ikincisini düzenlediği Ata’yı Anma Spor Yarışmaları’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Turnuvada 10 farklı kategoride 210 katılımcı mücadele etti. Okullar arası kros yarışı ve bisiklet yarışmalarının ardından 2. Ata’yı Anma Tenis Turnuvası da tamamlandı.
İçel İdman Yurdu'nun sezon başında transfer ettiği Tolga Kalender, Adana Demirspor ile anlaştı
İçel İdman Yurdu'nda Sportif Direktör Ali Çolak'ın istifa ettiği öğrenildi.
Mersin Su Sporları ve Yaşam Merkezi hayata geçiyor. Su Altı Heykel Parkı Dalış Merkezinin de yer alacağı projeyle deniz turizminden elde edilen geliri daha da artırmayı hedeflediklerini belirten Mersin Valisi Ali İhsan Su, “Çok güzel bir projeyi ilimize kazandırmış olacağız” dedi.
İçel İdman Yurdu, 16 maçta kalesinde gördüğü 7 golle, profesyonel liglerde en az gol yiyen takım unvanına sahip oldu.
2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Antalya’nın Side ilçesinde sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor. 14 Ocak’ta kampa giren sarı-lacivertliler, 11 gün boyunca burada hazırlıklarını sürdürecek.
30 Eylül 2020 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı toplantıda Gelişim Ligleri U14-U15-U16-U17, Kadınlar 1. Ligi, Kadınlar 2. Ligi, Kadınlar 3. Ligi, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası ve TFF Futsal Ligleri’nin Aralık ayına kadar ertelenmesi kararlaştırılmıştı. Federasyonun yaptığı son toplantıda liglerin ikinci bir tarihe kadar ertelendiği duyuruldu.
Mersin Süper Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlayarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Silifke Belediyespor, yaptığı antrenmanla sahaya indi
Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK evinde Emlak Konut’u ağırlayacak.
Hedefini play-off olarak belirleyerek sezona başlayan Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol hedefine çok yakın. Turuncu-mavililer, ligde 2 maçını daha kazanması halinde play-offa kalmayı garantileyecek.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yenilenen Homurlu Mahallesi Futbol Sahası’nın adı değiştirildi.
Mersin’de atletizm alanında başarılara imza atan Atletizm Milli Takımı’nın antrenörlerinden İbrahim Halil Çömlekçi geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
Erkeklerde mücadele eden Kılıç Silifke İdman Yurdu ile Kadınlarda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, hafta sonu galibiyetle kapattı. Temsilcilerimiz aldığı galibiyetlerle play-offa bir adım daha yaklaştı.
Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1.Ligi’nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu, ligde kümede kalma savaşı veriyor.
Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen "Havalı Silahlar Erdoğan Karaöz Kupası" sona erdi.
Antalya’da kampa giren Tarsus İdman Yurdu sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor. 11 gün sürecek kampta sarı-lacivertliler, 3 hazırlık maçı oynayacak.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün