-
Diğer Haberler
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 'İz Bırakanlar Müzesi', Mersin İdman Yurdu’nun efsane futbolcu ve teknik direktörlerini ağırladı. Müzenin Mersin İdman Yurdu odasında maziyi hatırlayan efsaneler, duygu dolu anlar yaşadı.
Mersin’de yaşayan milli sporcu Ünal Alkayış, spora başladığı ilk 10 yılda hiçbir başarı elde edemezken, yılmadan çalışmanın meyvesini aldı. 2010 yılından itibaren 17 Türkiye şampiyonluğu, Avrupa’da madalyalar, İslami Dayanışma Oyunları şampiyonluğu kazanan Alkayış, son olarak da Kick Boks Dünya Şampiyonası'ndan altın madalya ile döndü.
A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, "Bugün konfor alanından çıkan bu görmüş olduğunuz koca yürekli kızlar, kendilerini ispat ettikleri sahada aslında ülkeleri için ne kadar önemli, ne kadar kıymetli işlere imza atabileceklerini gösterdiler. O yüzden son derece gururluyum. Kadın futbolunun tarihi bu kızlarla beraber yazılıyor" dedi.
Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 13. hafta kapanış karşılaşmasında temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, Yalova deplasmanında Semt77 Yalova’ya mağlup oldu.
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 13.hafta karşılaşmasında temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus, Bursa deplasmanında Uludağ Basketbol karşında mağlup oldu.
BAL’da kıran kırana mücadele devam ediyor. Yoluna doludizgin ilerleyen lider Anamur Belediyespor evinde, Suvermez Kapodakya’yı mağlup ederek liderliğini korudu. Mersin derbisinde ise Erdemli Belediyespor ile Homurlu 1951 berabere kaldı. Camspor’un ligden çekilmesiyle birlikte BAL’da sadece üç Mersin takımı kaldı.
TFF 3. Lig temsilcisi Silifke Belediyespor, 13. Hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Sapanca Gençlikspor’u iki devrede bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.
UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup'taki son maçında yarın Mersin'de Gürcistan ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Futbol Takımı, bu maçı da kazanarak 6'da 6 yapmak istiyor. Maçın son antrenmanını Mersin Stadyumu'nda yapan milliler, performansıyla göz doldurdu.
Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Mersin temsilcisi Seçil Kauçuk MEÜSK, Diyarbakır temsilcisi Dicle 21 Basketbol ile yaptığı maçın ardından bir basın açıklaması gerçekleştirdi.
Euroleauge Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) İspanya deplasmanında Avenida'nın konuğu oluyor.
Deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk olan Yeni Mersin İdman Yurdu, rakibini 4- 1 yenerek zirve yarışına geri döndü.
TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu (TİY), kötü gidişatı durduramıyor. Son olarak sahasında konuk ettiği Kepez Futbol A. Ş.’ye 3-1 mağlup olarak grupta son sıraya demir atan Tarsus ekibi bu hafta Edirnespor'a 3-1 yenildi.
Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Mersin temsilcisi Seçil Kauçuk MEÜSK Diyarbakır deplasmanında Gurubun güçlü ekibi Dicle21 Basketbola mağlup oldu.
Türkiye Kadınlar Hentbol Ligi F Gurubunda mücadele eden Mersin Hentbol Kulübü, Samet Aybaba Spor Lisesi’ni ortaya koyduğu mücadele sonunda 36/25 kazanarak F Gurubunda 2.sıraya yükseldi.
ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde 13.hafta karşılaşmasında Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, BK Orman Spor karşında farklı kazandı.
Mersin’de 5 Aralık’ta Gürcistan’ı ağırlamaya hazırlanan A Milli Kadın Futbol Takımı’ndan taraftara destek çağrısı geldi.
Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda konuk ettiği Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı.
Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin ile Tarsus Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, 10 Aralık Pazar günü ‘Herkes Koşar Mersin’e’ sloganıyla koşulacak olan ‘5. Uluslararası Mersin Maratonu’nun 'Halk Koşusu' kategorisine kayıt yaptırdı. Her iki takımın oyuncuları da tüm vatandaş ve sporcuları maratona katılmaya davet etti.
Geçen hafta kendi evinde Ankaraspor ile berabere kalan Yeni Mersin İdman Yurdu, bu hafta Nazilli Belediyespor’a konuk olacak. Yeni MİY deplasmanda kazanarak zirve yarışından kopmamak istiyor.
Geçtiğimiz hafta kendi evinde Kepez Belediyespor’a mağlup olan Tarsus İdman Yurdu, bu hafta Edirnespor’un konuğu olacak.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün