-
Diğer Haberler
Fenerbahçe bu akşam oynayacağı BATE maçını kazanması için dikkat etmesi gerekenler.
Schalke'nin Hollandalı golcüsü Klaas Jan Huntelaar da Sneijder'le ilgili kısa bir yorum yaptı.
Katalan ekibi, dün Galatasaray'ın başarılı futbolcusunu izledi.
Galatasaray'ın Schalke ile oynadığı Devler Ligi maçı Avrupa basınında da yer buldu.
Kocaman, BATE Borisov ile oynayacakları maçı değerlendirdi.
Daum, G.Saray'ın, Schalke ile karşılaştığı Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçını takip etti yorumladı.
Galatasaray'ın Schalke ile berabere kalmasının sorumlusu Arena'nın zemini...
Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından Mersin Üniversitesi işbirliği ile geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Atıf Yılmaz Kısa Film Yarışması’nın 2013 hazırlıkları tamamlandı.
Şampiyonlar Ligi 2. tur 1. maçında Milan, Barcelona gibi güçlü bir ekibi sahasında 2-0 yenerek rövanş için büyük bir avantaj sağladı. Milan'ın gollerini Boateng (57') ve Muntari (81') kaydetti.
Şampiyonlar Ligi'nde hedefi final, rotayı Londra olarak belirleyen Aslan, Arena'dan istediği sonucu alamadı. 90 dakika boyunca kıran kırana geçen mücadele, 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Galatasaray'ın golü, 12. dakikada Burak'tan gelirken Schalke, 45'te Jones'la beraberliği buldu.
Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı..
Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Anamur Belediyespor, oynadığı 24 maçın hepsini de kazanarak en yakın takipcisi Mezitli Belediyespor'a 15 puan fark atarak grubundaki liderliğini korudu.
Badminton Federasyonu Başkanı Özmekik, badmintonda başarı çizgisinin yükseldiğini belirterek, İlk hedefimiz Akdeniz Oyunları dedi.
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, 'Açık Okul Projesi' kapsamında düzenlenen ‘Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Futbol Turnuvası’na saha ve malzeme desteği verdi.
Mersin İdman Yurdu'na geldiği günden bu yana sakatlıktan kurtulamayan Yattara'ya taraftarlar tepki gösterdi.
Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarındaki kötü futbolun ardından Tolunay Kafkas, Mersin İdman Yurdu maçında kadroda değişime gitmeye hazırlanıyor.
Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, sezon başında belirledikleri ''Süper Lig'' hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi.
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, "Kendimizin de zevk alacağı ve gurur duyacağımız sonuçlar ortaya çıkarmak istiyoruz" dedi.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün