-
Diğer Haberler
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda beşinci olan Mersin’in milli gururu Ersu Şaşma, 1 Eylül’de ISTAF Berlin atletizm yarışmasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecek. 5 Eylül’de ise Elmas Lig Zürih ayağında yarışacak.
Mersin TOHM sporcusu yüzücüler, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Maratonuna damga vurdu.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Göksun Öz atandı. 2020 yılından beri müdürlük görevini yürüten Ökkeş Demir, görevi Öz’e devretti.
Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı izni ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu desteğiyle düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia Rally Raid, 31 Ağustos’ta Mersin’den start alacak.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu kriz içinde başladığı yeni sezon hazırlıklarındaki olumsuz havayı yaptığı dış transferler ile kadrosunu güçlendirerek olumlu bir duruma çevirdi.
Hatayspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına Mersin Erdemli’de başladı.
Mersin’de, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu İl Temsilciliği tarafından Gençlik ve Spor Festivali düzenlenecek.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen 350 yamaç paraşütçüsü ile 150 bisiklet sevdalısı Mersin Erdemli’de buluştu. İlk gün bisiklet severler Toros dağlarına kadar 15 kilometre pedal çevirirken, yamaç paraşütçüleri de uçuşlar gerçekleştirdi.
Fındıkpınarı ve Ayvagediği köyler arası futbol turnuvasında sona yaklaşıldıkça heyecan daha çok artıyor. 24 Ağustos Cumartesi günü Ayvagediği’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken 25 Ağustos Pazar günü ise turnuvanın diğer ayağı olan Fındıkpınarı’nda yarı final heyecanı ile muhteşem maçlar oynanacak.
Bu yıl 1-6 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında Satranç Turnuvası düzenlenecek. Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nin bu yıl daha coşkulu ve dolu dolu geçeceğini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut; festival etkinlikleri içerisinde satranç turnuvası yapılacağını belirtti.
Hatayspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını Mersin Erdemli’de sürdürdü.
Zor bir sezon geçiren ve yeni dönem için hazırlıklarına geç başlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, Pazar günü ilk kez Adana FK ile yapacağı hazırlık maçıyla sahaya inecek.
Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz, İlkem Yapı Tarsus Spor da, altyapı Ahmet Daşcı’ya emanet.
Başarılı bir sezon geçirerek Türkiye Basketbol Süper Lig’ine yükselen Mersin Spor Kulübü (MSK), yüksek hedeflerinin olduğu sezon için hazırlıklarına başladı. Servet Tazegül Spor Salonu’nda yeni sezon çalışmalarına başlayan Carettalar, evindeki maçlarını oynanacağı salonu şimdiden inletmeye başladı.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonunun fikstürü belli oldu. Mersin temsilcileri ÇBK Mersin, ilk hafta deplasmanda Emlak Konut’u, Tarsus Spor ise Galatasaray’a konuk olacak.
Ayvagediği Futbol Turnuvasında çeyrek final heyecanı başladı. Hafta sonu oynanan turnuvanın son hafta maçları ile çeyrek finale çıkan ekipler belli oldu.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2024-2025 sezonunun fikstür çekimi yapıldı.
Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Hatayspor, Mersin’de konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.
Fındıkpınarı Futbol Turnuvasında çeyrek final maçları hafta sonu oynandı ve yarı finale çıkacak olan takımlar belli oldu. Kuyuluk, Menteş Fındıkpınarı ve Çavak yarı finale yükselen takımlar oldu.
Silifke Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde Erzurum’da yaptığı 3. Etap kampı ile son hız devam ediyor.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün