-
Diğer Haberler
PalMedya Genel Direktörü, Spor33 ve Buyukmersin.com Genel Yayın Yönetmeni Volkan Toslak, Türk milletinin ve Mersinliler'in yeni yılını kutladı.
Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Başkanı Ali Yanaç, yaptığı yazılı açıklamayla tüm Mersinliler’in yeni yılını kutladı.
İçel İdman Yurdu Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Ümit Günay yaptığı yazılı açıklamayla yeni yıl mesajı yayınlarken 2020’nin İçel İdman Yurdu’nun yılı olacağını söyledi.
Meskispor Başkanı Akgün Lülü, yaptığı açıklama ile Meskispor camiası ve tüm Mersin spor camiasının yeni yılını kutladı.
Toroslar Belediyesi, kenti 1'inci ligde temsil eden Mersin Ampute Futbol Kulübü'ne malzeme desteğinde bulundu.
İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, yaptığı açıklama ile kırmızı-lacivertli taraftarların ve Mersinliler’in yeni yılını kutladı. Başkan Saltık, 2020 yılının yükseliş yılı olması temennisinde bulunurken 2020 yılında tüm şehir topyekün birlik olup 3.Lig’e emin adımlarla yürüyeceklerini açıkladı.
2019 Akdeniz Off-Road Kupası 5. ayak final yarışları, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Tarsus’ta yapıldı. Yağmur altında oldukça çekişmeli gerçekleşen ve 4 farklı kategoride 22 araçla 44 sporcunun katıldığı 4x4 araçların yarışmalarını çok sayıda kişi izledi.
Mersin Ampute Futbol Takımı, evinde ağırladığı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 2-0 mağlup etti.
Elazığ İl Özel İdare takımını 85-79 yenerek hafta sonuna umutlu giren Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, 2 gün sonra Mersin’de ağırladığı Beşiktaş’a yenildi.
İçel İdman Yurdu'nun Antalya kampı devam ederken, transfer görüşmeleri de hız kazandı.
Konya temsilcisi Ülkümspor’un kadın futbol takımı, Mersin’de skandal bir maça çıktı. Kötü zeminde oynanan oyunda hiçbir sağlık görevlisinin yer almaması, saha görevlisinin de 15 yaşında bir çocuk olmasıyla daha da ilginç bir hale büründü
Kadınlar Basketbol Bölgesel Liginde (KBBL) rakibi Karşıyaka Çarşı Kolejini 74-48 yenen Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, kalp rahatsızlığı geçiren Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı unutmadı. “Aramızda olmasanız da yanımızdasınız, geçmiş olsun Haluk Başkanımız” yazılı pankart açan sporcular, galibiyeti Başkan Bozdoğan'a hediye etti.
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, devre arası çalışmalarını sürdürdüğü Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 hazırlık maçı yapak.
İçel İdman Yurdu'nun yeni transfer ettiği Necati Önal'ın ligin ilk 2 haftasında cezası nedeniyle oynayamayacağı öğrenildi
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün