-
Diğer Haberler
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 22. Dönem Başkanı Bülent Arınç, Anayasa'nın temel ilkeleriyle hiçbir problemleri olmadığını belirterek, kapatma davasına ilişkin savunmalarını ve mücadelelerini hukuk içerisinde sonuna kadar yapacaklarını söyledi.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, başta AK Parti kapatma davası olmak üzere Anayasa Mahkemesi'ne intikal eden konularda yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
Eurovision'da yarışacak olan Mor ve Ötesi, Deli adlı şarkısıyla internetteki anketlerde 2. sırada yer alıyor.
Ünlü şovmen Uğur Böceği Yalçın internette kendini satışa çıkardı!..
Cinsel performansı düşük olanlar günde 1 tane yemesi gerekiyor.
1 Mayıs 2008'den sonra sigortalı olacakların neler kaybedeceklerini biliyor musunuz?
AK Partili milletvekilinden "Merkez sağ olamadık", "Keşke %47 almasaydık" ifadeleri partiyi gerdi...
1967. Picasso'nun bir tablosu yaşayan bir sanatçı için o güne kadarki en yüksek fiyattan, 532.000 dolara satıldı. Diğer olaylar için tıklayın.
MERSİN'İN ALT KADEME TOROSLAR BELEDİYESİNCE 6 BİN 500 KİTAP DAĞITILACAK
PROF. DR. KUMBUR: ''ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE KORUNMASI TURİZMDEKİ EN ÖNEMLİ ETKENLERDEN BİRİ''
1969. 1000 Türk işçisi Almanya'dan sınır dışı edildi. Diğer olaylar içi tıklayın...
Barış Akarsu'nun yurt dışında bulunan yabancı hayranlarına, Barış'ı Anlayanlar Grubu (BAG) tarafından Akarsu'nun ölümünden sonra çıkarılan albümü, ayraç, rozet ve tişörtü gönderiliyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çevresinde ünlü sanatçı Sibel Can ve Ferhat Göçer konser verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Antalya'da sahne alan Tarkan, dünya çocuklarıyla birlikte şarkı söyledi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi İç Hasatlıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Altıntop, Türkiye'de 6 milyon kişide kan kolesterol düzeyinin sınırda ve 2 milyon kişide ise yüksek olduğunu belirtti.
Yozgat Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde, doktor olmadığı için kendi başına doğum yapan Güldane Tarakçı'nın kan kaybından öldüğü iddia edildi.
Tarsus ilçesinde düzenlenen ''Okullararası 6. İlyas Avcı Tiyatro Şenliği'' başladı.
En çok okunanlar - Son 10 Gün
En Çok Yorumlananlar - Son 20 Gün